• Imagen
Les “Rondalles Valencianes” d’Enric Valor cobraran vida al casc històric d’Ontinyent
10/04/2014

(10-4-14) Les “Rondalles Valencianes” de l’escriptor Enric Valor cobraran vida aquest mes d’abril als carrers del casc històric Ontinyent. Serà al marc del programa de rutes nocturnes interactuades que realitza l’empresa local Voraserra amb el recolzament de l’Ajuntament d’Ontinyent, des d’on el regidor de Turisme, Joan Sanchis, destacava l’atractiu d’una cita “que suposa una bona oportunitat de gaudir d’una activitat per a grans i menuts i aprendre més sobre l’obra d’uns dels nostres autors més importants, i tot sense haver d’eixir d’Ontinyent”, destacava. El programa de visites nocturnes interactuades es va iniciar el passat mes de desembre amb l’activitat pilot del “Conte de Nadal a La Vila” basat en el clàssic de Dickens, l’èxit de la qual va animar a  reprendre la iniciativa per estendre-la a tot l’any, ambientant-la també en altres temàtiques.

 

Des de Voraserra, el seu gerent,  Alfred Montés, explicava que en esta ocasió “anem a seguir una historia a cavall entre l’hivern i la primavera. I si parlem d’històries i tradició, ningú millor que Enric Valor, que anava de poble en poble buscant persones que li contaren rondalles. Moltes de les històries que ell va anar descobrint podrem escoltar-les com si forem el mateix Enric Valor pels carrers d’Ontinyent: veurem personatges que ens contaran històries i fins i tot podran eixir de qualsevol racó a sorprendre’ns”. De nou, el Palau de La Vila serà un punt neuràlgic de l’activitat, on finalitzarà el recorregut amb l’escenificació d’una divertida rondalla.

 

Les visites es realitzaran entre els dies 21 al 27 d’abril, tots dos inclosos, sempre per la nit. Les visites són per a un màxim de 50 persones per grup amb un preu de 3 euros per adult i 1 euro per xiquet, podent ampliar-se la informació a info@voraserra.com.  Joan Sanchis destacava la importància de “treballar per la diversificació de l’economia en uns temps com estos i posar ne valor i donar utilitat al nostre patrimoni i potencia la nostra cultura”, afegia. El Regidor de Turisme animava a la ciutadania local a participar d’estes visites “perquè es altra manera de conèixer els nostres recursos i gaudir estos dies de l’oci en família de manera econòmica i sense haver d’eixir d’Ontinyent”, assenyalava.

Formulario de búsqueda

Lu Ma Mi Ju Vi Do
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31