COWORKING-Soterrani de les Idees

El Soterrani de les Idees (SODI) es concep com un espai de formació i de treball en comú -Coworking- en què es desenvolupa una nova manera de formar-se i de treballar compartint espai i recursos, dirigit especialment als nous emprenedors, tot i oferint-los un servei de formació i d’assessorament a baix cost i un lloc on poden treballar sense necessitat de fer cap tipus d’inversió inicial.

Són instal·lcions municipals al servei tant dels emprenedors com de les pimes locals per a facilitar-los el seu primer establiment, l’inici i/o consolidació del seu projecte empresarial, ja que podran cobrir les necessitats bàsiques inicials.

El SODI està ubicat al soterrani de l’edifici del Centre de Referència Econòmica de la Ciutat d’Ontinyent, situat al carrer de Maians, 19. S’accedeix de manera directa a través de l’escalinata que comunica el carrer de Maians amb la plaça de Baix. <UBICACIO GOOGLE MAPS>    

Per poder accedir al SODI, les persones interessades hauran d'emplenar la sol·licitud d'entrada al coworking i l'autoliquidació del preu públic corresponent al període sol·licitat. Una vegada fet l'ingrés en l'entitat bancària, presentaran els documents amb la justificació del pagament, en l’Oficina de Promoció Econòmica,  situada en la planta 4a del mateix edifici on està ubicat el Coworking (Edifici CREC - c. Maians, 19).

Més informació al telèfon: 962 918 227 

Podeu accedir al Facebook del Soterrani de les Idees ací

Formulari de cerca

Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30