El cicle “Ontinyent Saludable” torna amb una xerrada sobre migranyes
El neuròleg Samuel Díaz Insa informarà als assistents sobre els nous tractaments per a la cefalea.
11/09/2017

 

La regidoria de Sanitat de l'Ajuntament d'Ontinyent reprendrà demà les activitats del programa “Ontinyent Saludable” amb la celebració d'una xerrada sobre les “Novetats en el tractament de la migranya”. La cita tindrà lloc en el Centre Cultural Caixa Ontinyent a partir de les 19:00 hores.

 

Aquest cicle de conferències gratuïtes estan dirigides a la població en general i compten sempre amb la col·laboració de diferents professionals del món de la salut. En aquesta ocasió, la xerrada serà impartida pel neuròleg, Samuel Díaz Insa, coordinador de la Unitat de Cefalees de l'Hospital Universitari i Politècnic La Fe de València i metge en la Clínica AMESA d'Ontinyent.

 

La regidora de Sanitat, Matilde Francés, animava a la ciutadania a acudir a aquestes xerrades en les quals es tracten temes i afeccions molt habituals, com l'és en aquest cas la migranya. “Ontinyent Saludable té com a objectiu dotar a la ciutadania d'eines i coneixements per a afrontar millor diverses situacions des del punt de vista de la salut” declarava Francès, qui recordava també el bon acolliment de conferències anteriors en les quals es va parlar sobre oncologia, dolor d'esquena o com la dieta mediterrània pot ajudar en la prevenció de certes malalties.

 

 

 

Formulari de cerca

Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30