La façana del Lluis Vives i els nous terrenys del Campus d'Ontinyent estaran a punt aquest curs
Les obres de restauració pressupostades en 685.000 euros milloraran la seguretat i posaran en valor l'ornamentació de l'edifici inaugurat durant la II República
10/01/2018

Tant la restauració de la façana de l'antic col·legi Lluis Vives com l'adequació dels nous terrenys del Campus d'Ontinyent estaran a punt durant el present curs acadèmic. Així es confirmava en la reunió que mantenien avui representants de l'Ajuntament d'Ontinyent i de la Universitat de València, en la qual a més se signava l'acta de recepció de l'adequació de la planta inferior del nou edifici del Campus, on van a habilitar-se tres laboratoris per a les titulacions d'Infermeria i Ciències de l'Activitat Física i l'Esport.

 

En la trobada, al que acudien els regidors Jaime Peris (Territori) i Manuel Cuesta (Serveis Municipals) junt al Vicerector de Infrastructuras de la UV, Juan Luis Gandia Cabedo, el director del Campus, José Cantó i diversos tècnics de la UV, es donaven detalls sobre la marxa de les obres de les façanes de l'antic col·legi Lluis Vives. L'actuació, que va començar al desembre amb la col·locació de la bastida, i que tenen un termini previst de 4 mesos per a la seua execució. De la intervenció a executar, adjudicada per 685.011 euros a la UTE Fulton Saazuche 88 SL, destaca especialment la intervenció en la façana principal d'aquesta construcció inaugurada durant la II República Espanyola, que conté importants elements ornamentals que es posaran en valor a través d'una neteja a fons i que veuran millorades les seues condicions de seguretat, en fixar-se les parts en risc de despreniment.

 

Respecte a l'enderrocament de les dues cases en ruïna comprades per l'Ajuntament d'Ontinyent amb ajuda de la Diputació de València per a ampliar els terrenys del Campus, les obres ja han suposat l'enderrocament de gran part de tots dos immobles, on quedarà un solar que serà cedit a la Universitat de València per a una futura ampliació del Campus i un ús provisional com a zona d'oci per a l'alumnat. En la reunió d'aquest dimecres es concretaven alguns termes d'aqueixa futura cessió, com el fet que aquesta s'executarà amb la parcel·la totalment barrada en el seu perímetre exterior.

 

En el seu conjunt, les diverses millores que estan efectuant-se al Campus i que seran a punt abans de l'últim curs suposaran una inversió global de prop de 2 milions d'euros, dels quals la Universitat de València aporta 685.000 per a la reforma de les façanes del Lluis Vives, 623.000 per a l'obra civil dels laboratoris i al voltant de 200.000 euros per als equipaments dels mateixos; i l'Ajuntament altres 380.000 per a l'adquisició i enderrocament dels habitatges, dels quals 234.000 corresponen a una subvenció de la Diputació de València a través del Pla Provincial d'Obres i Serveis.

Formulari de cerca

Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30