Jorge Rodríguez lliura l’estendart #somigualtat de la Diputació de València a la fallera i el faller major d’Ontinyent
Raquel Chafer i Noel Gandia participaven a la recepció oficial a la plaça Manises i visitaven la seu de la Diputació de València
12/03/2018

L’alcalde d’Ontinyent i President de la Diputació de València, Jorge Rodríguez, lliurava aquest dilluns l’estendart #somigualtat de la Diputació de València a la fallera i el faller major del Centre Júnior de Sant Josep d’Ontinyent, per tal de col·locar-ho en el monument faller d’enguany amb l'objectiu de fer visibles missatges com el de la igualtat o el rebuig a la violència de gènere.

 

Raquel Chafer i Noel Gandia, que acudien acompanyats pel cap de centre, Jose Enrique Enguix, i Lourdes Llopis responsable de la Comissió de Falles,  participaven a la recepció oficial de les 700 comissions falleres en el Palau de la Batlia per arreplegar l’estandart #somigualtat. Per a Rodríguez, “les Falles són un potent vehicle de transmissió de valors socials a Ontinyent mitjançant els Juniors de Sant Josep que treballen pel jovent de la ciutat”.

 

El President de la Diputació i alcalde de la ciutat destacava l'aposta de la corporació per la igualtat, “Igualtat entre homes i dones, però també entre municipis i persones. La Diputació i les Falles llancem un crit unànime en favor de la igualtat entre persones, siga el que siga el seu gènere i procedència”, manifestava. Posteriorment a l’acte, Jorge Rodríguez rebia com a obsequi del centre Júnior la tradicional “panyoleta” i una figura fallera, acompanyant la comitiva d’Ontinyent a un breu recorregut per la seu de la corporació valenciana.

 

 

Formulari de cerca

Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31