Jorge Rodríguez presenta el nou vehicle del Trèvol subvencionat per la Diputació de València
La nova unitat mòbil prestarà servei als discapacitats d'Ontinyent i tota La Vall d'Albaida i se suma al vehicle que la corporació valenciana va dotar recentment a l'associació ADIEM
13/09/2017

El president i alcalde d'Ontinyent, Jorge Rodríguez, i la diputada de Benestar Social, Mercedes Berenguer, han presentat aquest dimecres en la capital de la Vall d'Albaida el vehicle adaptat que dóna servei als usuaris de l'Associació Trèvol, que s'encarrega d'integrar a les persones amb discapacitat a l'entorn de la comunitat en els 34 municipis de la Vall d'Albaida.

 

La Corporació provincial ha subvencionat amb 37.000 euros la compra d'aquesta unitat mòbil adaptada amb la qual donarà servei de transport als usuaris de Trèvol. “Des de la Diputació tenim una clara vocació de servei públic i de millorar la vida d'aquelles persones que tenen un punt de partida més complex. Amb eixa idea, des de l'àrea de Benestar Social es va engegar aquesta línia de vehicles adaptats”, ha assenyalat Jorge Rodríguez. Cal recordar que aquesta unitat mòbil se suma a la lliurada per la Diputació a ADIEM, qual àmbit d'actuació és també la capital de la Vall d'Albaida.

 

En l'acte, en el qual han participat la diputada de Benestar Social, Salut i Educació, Mercedes Berenguer, el president de la Mancomunitat, Vicent Gomar, i la directora del Projecte Trèvol, María Amelia Martínez, Rodríguez ha destacat el “impressionant treball” que es fa a través d'aquesta iniciativa, afegint que “hi havia una necessitat de transport a la qual s'ha donat resposta”.

 

El projecte Trèvol és una iniciativa de la Mancomunitat de Municipis de la Vall d'Albaida d'àmbit comarcal que aconsegueix a 34 municipis i una població de prop de 91.000 habitants. Aquesta iniciativa ofereix suport a les persones amb discapacitat perquè puguen desenvolupar les seues vides com els altres. Un treball que suposa cada any centenars de milers de quilòmetres en desplaçaments.

Formulari de cerca

Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30