Ontinyent lliura els guardons a les homenatjades pel “Dia de la Dona”
S’ha reconegut el treball per la igualtat de Rosa Conca, Beatriz Vañó, Isabel Rovira i el grup de dones impulsores de la cursa Sant Silvestre
12/03/2018

L’Ajuntament d’Ontinyent lliurava el passat divendres a la Sala Gomis els guardons a les homenatjades pel “Dia de la Dona”, dins la programació d’activitats prevista per commemorar el 8 de març, Dia Internacional de les Dones. L’acte comptava amb la presencia de la Directora General d’Habitatge i 1ª tinent d’Alcalde, Rebeca Torró; la regidora d’Igualtat i Dona, Paula Garcia, així com una ampla representació de regidores i regidors de tots els grups municipals, que procedien a lliurar uns premis amb els que el consistori reconeix la tasca en favor d’una societat millor i més igualitària. 

 

En concret, les guardonades d’enguany han estat, a l’àmbit associatiu, l’activista Rosa Conca Pérez; a l’àmbit sanitari, la matrona Beatriz Vañó Vidal; Isabel  Rovira Serna ha sigut l’homenatjada a l’àmbit empresarial; i a l’àmbit esportiu es reconeix el treball de les impulsores de la Cursa de Sant Silvestre a Ontinyent, Alicia Llopis, Carmen Coll, Inma Quiles, Mari Carmen Seguí, Joaquina Asensio, Tere Vicedo, Cecilia Calabuig i Fina Mullor, aquesta última a títol pòstum. 

 

De manera prèvia al lliurament dels premis es va comptar amb la conferència “La construcció  sociocultural de la realitat. El gènere o l’amor romàntic des d’una perspectiva feminista queer” a càrrec de l’experta en comunicació i gènere Coral Herrera. A continuació es procedia a lliurar els guardons a les homenatjades i, finalment, tenia lloc un vi honorífic.

Formulari de cerca

Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31