Ontinyent obri el seu espai coworking a la incubadora d’empreses “Lanzadera”
Pablo Úbeda avança que trimestralment s’oferiran als emprenedors locals activitats gratuïtes relacionades amb el projecte
10/01/2017

El “Soterrani de les Idees” (SODI), l’espai “coworking” municipal d’Ontinyent, acollirà aquest divendres a les 19:00 hores la xerrada “15 errors en els quals un emprenedor no hauria de caure”. Es tracta de la primera de les activitats organitzades per l’Ajuntament i l’Associació d’Empresaris Rurals AER (responsable de la dinamització del SODI) vinculades al projecte “Lanzadera”, la iniciativa plantejada per l’empresari valencià Juan Roig per impulsar empreses innovadores amb capital privat.

 

El regidor de Política Econòmica, Pablo Úbeda, explicava que la col·laboració amb aquest projecte “arriba des de dues vessants: els tallers i jornades gratuïtes que portarà Lanzadera, i la posada en contacte dels emprenedors o empreses locals amb el projecte”. Úbeda avançava que la intenció és mantenir una periodicitat trimestral en l’organització a Ontinyent de noves tallers o jornades de “Lanzadera” per a recolzar als emprenedors. Que aquest projecte contactara amb nosaltres per col·laborar es important i esperem que aquest siga l’inici d’una col·laboració continuada i fructífera”.

 

En la xerrada d’aquest divendres l'objectiu serà acostar a emprenedors i futurs emprenedors de la zona de la Vall d'Albaida i comarques pròximes les possibilitats que ofereix “Lanzadera”. Com a contingut pràctic s'estudiaran els “15 errors en els quals un emprenedor no hauria de caure”, basades en l'experiència adquirida por aquesta entitat al llarg de la seua trajectòria, per a posteriorment obrir un espai de consultes.

 

En l'acceleradora es compta amb diferents programes segons el grau de maduració dels projectes empresarials: “Campus”, “Garaje” i “Lanzadera”, i en ells, els emprenedors treballen en les instal·lacions de Marina d'Empreses (en el port de València), reben formació en àrees fonamentals per al desenvolupament del seu projecte, aprenen els fonaments del seu model de gestió, i compten amb assessorament, mentoring i finançament de fins a 200.000 Euros.

 

Les inscripcions per a la xerrada de divendres a les 19:00 hores en el Soterrani de les Idees és gratuïta i lliure fins a completar aforament. Només es necessari inscriure's a través d'info@emprendedoresrurales.com

 

Formulari de cerca

Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31