Ontinyent obri el termini per a optar a una de les noves beques de postgrau de la Diputació
Tindrà una assignació de 1000 euros mensuals durant 6 mesos i es podran presentar sol·licituds fins el proper 17 de gener
10/01/2017

L’Ajuntament d’Ontinyent ha obert fins el proper 17 de gener el termini per a optar a una de les noves beques de postgrau de la Diputació València. Es tracta d’una acció dirigida a promoure la inserció laboral entre postgraduats o tècnics superiors de cicles de grau superior, que comptarà amb una assignació de 1000 euros bruts mensuals, i que servirà perquè la persona beneficiària  preste els seus serveis a raó de 30 hores setmanals durant sis mesos.

 

El regidor coordinador d’Educació, Óscar Borrell, destacava l’interès “de comptar amb una beca a través de la qual es podrà realitzar el projecte del Pla Jove 2016-2020, una nova ferramenta que ens servirà per conèixer amb el màxim detall la realitat dels i les joves d’Ontinyent per seguir oferint unes polítiques de joventut el més adients possibles a la nostra joventut”.

 

La regidora de Joventut, Katty Ushiña, felicitava a la Diputació de València per la iniciativa de crear estes noves beques al marc del seu Pla Estratègic per a la Gestió del Talent Jove, al que s’ha adherit Ontinyent, i que també inclou les beques estivals de “La Dipu et Beca”. Ushiña incidia en la importància “d'oferir alternatives als i les joves quan, en eixir al mercat laboral, es troben amb moltes portes tancades”.

 

En les bases de la convocatòria, exposades a la plana web de l’Ajuntament, www.ontinyent.es , s’estableix entre altres requisits estar en possessió del títol oficial universitari de Llicenciat/Diplomat/Graduat en Educació Social, Pedagogia, Psicologia o Magisteri, o de Tècnic Superior d’Animació Sociocultural i ser major d’edat, i no major de 35 anys, en el moment de finalitzar el termini de presentació de sol·licituds.

 

Les sol·licituds, presentades en el model d'instància que s'inclou com annex I a la mateixa plana web, es presentaran a l’Oficina Virtual de l’Ajuntament d’Ontinyent o, presencialment, al registre general del consistori, acompanyades de la documentació requerida. El resultat definitiu del procés es farà públic el 31 de gener i l’inici de la beca serà el 6 de febrer de 2017.

Formulari de cerca

Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30