Ontinyent recolza els grups musicals locals a través del Circuit CulturArts i la cessió gratuïta de la Sala Gomis
El grup Juares presentarà el seu nou disc després que ho feren Adeshora o Gent del Dessert
18/05/2017

L’Ajuntament d’Ontinyent està duent a terme una nova línia de recolzament als grups musicals locals, que s’articula des d’una doble vessant: per una banda, amb ajudes articulades través de l’àrea de Cultura, i amb l’adhesió al 2017 al Circuit Cultural Valencià de l’Institut Valencià de Cultura-CulturArts; i per altra, cedint-los gratuïtament la Sala Gomis per a les presentacions dels seus nous treballs i incloent les seues activitats a la programació de promoció municipal. Aquest ha estat el cas dels grups Adeshora o Gent del Dessert, i el proper 2 de juny a les 20:00 hores serà torn per al grup “Juares”.

 

La música de Juares està a cavall entre el Rock i el Pop i altres estils com el Blues, el Country o la música surf. És un grup format per components d’altres formacions com Limbotheque, Julian Maeso, Músicos de Guardia o la POP (Petita Orquestra Peiotaire). El regidor de Cultura, Àlex Borrell, destacava “l’interès de recolzar els grups locals, que amb els seus treballs contribueixen a enriquir el nostre panorama cultural. En aquest cas, Juares acaba de treure el seu primer treball discogràfic amb temes propis cantats tant en castellà com en valencià i  instrumentals, amb temes propis i revisions d’artistes com Neil Young, Bob Dylan o Radio Futura. La del 2 de juny va a ser una actuació d’allò més interessant”, assenyalava.

 

Les entrades per a aquesta actuació, inclosa també a la programació cultural municipal, ja es poden adquirir a la Casa de Cultura (c.Maians, 26) al preu de 5 euros anticipada i descomptes, podent-se també aconseguir en taquilla una hora abans de l’actuació al preu de 6 euros amb entrada general.

 

 

Formulari de cerca

Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30