Ontinyent tindrà seu pròpia del Col•legi Oficial de Treball Social de la Comunitat Valenciana
La nova seu servirà de punt d’encontre per als treballadors socials del sud de la província de València
14/11/2017

El Col·legi Oficial de Treball Social de la Comunitat Valenciana es descentralitzarà i obrirà, amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Ontinyent, una seu a la capital de la Vall d’Albaida. Per aquest motiu, el passat divendres, l’alcalde de la ciutat, Jorge Rodríguez; la regidora coordinadora de l’àrea de Política per a les Persones; i el coordinador de Serveis Socials Municipals, Miguel Colorado, es reunien amb la presidenta del col·legi, Elena Puig.

 

En aquest encontre es va acordar la cessió per part del consistori d’un espai de titulatirat municipal en el que acollir la nova seu. Aquest espai possibilitarà un punt d’encontre per al voltant de 70 professionals de l’àmbit del Treball Social que exerceixen la seua activitat dins de les institucions públiques, organitzacions no governamentals o en empreses del tercer sector en les comarques del sud de la província de València. A més, Ontinyent acollirà accions formatives, de reciclatge professional, assessorament o supervisió de casos.

 

Sayo Gandia, destacava la bona noticia que suposarà tenir a la ciutat aquesta nova seu que facilitarà el treball i la formació dels nostres professionals del Treball Social. “Fins ara els i les treballadores socials tenien que desplaçar-se a València per a continuar amb la seua formació, ara Ontinyent exercirà una capitalitat amable acollint aquest espai del que s’aprofitaran els professionals de la ciutat y de les comarques veïnes” manifestava.

 

 

Formulari de cerca

Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30